Valmue Frø Der Vokser

Spread the love

Valmue Frø Der Vokser

Hej alle sammen.
Jeg vil gerne dele min mening om den blomst jeg syntes er smukkest, og den blomst jeg mener er den dejligste blomst vi har i Danmark, og det er helt bestemt og uden tvivl valmue blomsten, den smukke røde farve som den har, og når den står der på marken og bare ser utrolig smuk ud, så kan man jo ikke andet end at holde af den dejlige blomst.
Jeg syntes det er så fantastisk at et lille valmue frø kan vokse sig op og blive til noget så smukt, et valmue frø ser ikke ud af meget, og man tænker nok ikke så meget over det når man ser på det lille valmue frø, men når det vokser op, og bliver til en stor flot blomst, så kan man tydeligt se hvilken smuk forvandling den har været igennem, jeg er så fascineret at det, som i nok også godt kan se.

Jeg bruger tit og ofte min fritid med at gå ude ved markerne, hvor jeg ved at der er chance for at der skyder valmuer op, bare får at se på dem, oh holde øje med hvor lang tid de kan få lov at stå i fred og ro, jeg slapper virkelig meget af, når jeg er ude på mine ture, og valmuer giver mig så meget ro i sindet, det er en fantastisk blomst.

Valmue frø