Vælg det bedste gelænder

det gelænder
Spread the love

Enhver kan bygge et hus, men det kræver lidt at bygge et hjem. Når det kommer til at omdanne dit hus til et hjem, er der en meget speciel følelse, som du får, når du ved, at du selv har gjort en del af dit hus.

Sådan installeres en trappedesignliste

Et simpelt trappehåndtag er muligvis ikke for specielt, men at vide, at du selv har installeret det, vil gøre det til den bedste håndliste omkring. Så lad os starte med din DIY-håndlisteinstallation!

Trin 1: Foretag de nødvendige forberedelser

Hvis du allerede har en tidligere håndliste, og du bare ønsker at udskifte den, vil det være meget lettere, end hvis du skulle installere et gelænder for første gang. Vi vil ikke anbefale at installere den første håndliste selv, fordi du muligvis ender med at bruge meget mere end hvis du har specialister, der arbejder på det. Det meste af tiden er grunden til, at du ønsker at udskifte din trappestang, fordi du prøver at ændre dit trappedesign. Eller hvis installatørerne placerede et gelænder, der ikke meget det trappedesign, du har. (Venlig note, du ville aldrig have uoverensstemmende trapper og gelændere med iStairs).

Se de forskellige former for gelænder

Så hvis du nogensinde har et behov for at udskifte dine trappelister, er den første ting du skal gøre at planlægge dit gelænders installationsprojekt. Tænk på det gelænder, du ønsker at installere. Stemmer det med dit trappedesign? Er det lavet af materiale af høj kvalitet? Er dine konsoller skruet fast nok? Foretag disse kontroller for at sikre, at dit gelænder kan give den support, den skal give. Hvis du har brug for hjælp til at matche gelændere til et trappedesign efter din smag, kan iStairs helt sikkert hjælpe dig.

Hvis du har gamle skrøbelige konsoller eller løse skruer, skal du udskifte dem med nye for at sikre, at du får en perfekt stabil rækværk.

Trin 2: Klip og installer gelænderet

Når du har valgt det gelænder, der passer til dit trappedesign, skal du købe det perfekte materiale til det. Sørg for at måle det nøjagtigt, så det passer korrekt. Sørg for korrekt sav af enderne af hvert gelænder, og sørg også for, at det passer perfekt sammen med det sted, du ønsker at installere det. Skru dit rækværk tæt og sikkert for at undgå ulykker og for at sikre, at du har et gelænder, som du kan stole på.

Hvad er et godt gelænder

Trin 3: Slip og lag rækværket

Sørg for at slibe din gelænder glat, så du ikke skrabes af, når du bruger den, selvom du har travlt. Gå ikke glip af bunden af ​​gelænderet!

Overtræk dit nye gelænder med lak og pletter for at give det en god glans. Når det er tørt, buffes det op for det perfekte look.

Nyd DIN NYE HÅNDTAG

Der har du det. Dit DIY-håndliste-installationsprojekt er afsluttet. Hvis du har brug for mere teknisk hjælp, kan du altid bede iStairs om hjælp. Det er altid dejligt at være i stand til at gøre ting selv, men for at sikre, at alt gøres effektivt, skal du ringe til eksperterne hos iStairs, og vi kan sende vores fagfolk til at hjælpe dig med at installere de perfekte gelændere til dit hjem!