Ure, tasker og sko

Spread the love

Tasker

FRIIS Summer 2015 kollektionen er cool, legende og feminine. Den tilbyder et stort udvalg af tilbehør til at fuldføre looket til sæsonens mange rejser, fester og festivaler. Find din taske, herreure eller sko.

Ure.

Friis har lavet mange flotte serier af ure, i mange former og farver. Om det er ure som skiller sig ud, minimalestiske dameure eller herreure, you name it, så har Friis lavet det. Mange af urene er kronografiske eller med multi-dial.

Clutch

En clutch er en uundværlig taske, når du bare lige skal have det mest nødvendige med. Tasken er ideel til en aften ude, hvad enten det er på cafe, restaurant eller i byen- da der stadig er plads til det allermest vigtige til en aften ude. En clutch er den perfekte accessoires til en festkjolen, da tasken komplimenteret og skaber et fashionable look.

En clutch taske er et absolut must i enhver taskesamling. Vores tasker er designet i forskellige farver, styles og materialer, samt ud fra et ”girl power” look, som skaber et specielt og fashionable look.

Rygsække

Friis Co. tilbyder rygsække i forskellige varianter og farver og er designet efter et girl power look, der gør hele looket sporty og friskt. Rygsækkene er funktionelle og kan bruges til sport, skole brug eller fashion shopping. De er designet til at kunne rumme lap tops og andre essentials du skal bruge på din tur.

Shopper tasker

Friis Co. tilbyder Shoppere i flere varianter der er perfekt til city shopping, arbejde eller skole brug. De er designet til hverdags brug og kommer i flere farver. Trenden er imiteret læder eller læder og nogle er designet med lap top plads i midten af tasken. Andre er designet med ekstra rum og minimalistiske detaljer, alt for at tilpasse funktionalitet og tendens hos jer.

Weekend taske

Friis Co. Tilbyder weekend tasker i mange varianter og stilarter og designer efter et girl power look. Skal du på en weekend trip, kan du nemt hos Friis Co. finde den weekend taske, som du kan fylde med alle de favorit essentials. Weekend taskerne er enkle og designet med et moderne og edgy look og her kan forbrugeren altid finde en med et fashion look.

Bumbag og bæltetasker

Bumbags er super populære og en af vores favorit kategorier. Bumbags eller bæltetasker kommer i mange varianter, farver og designs, og kan siges at være den ultimative praktiske accessory. Taskerne er super anvendelige på festivaler, ferier eller på shoppeturen, da de er funktionelle, behagelige at gå rundt med og skaber et fashionable look.

Armani ure til alle der lyser. Ure med stil og mode. Flotte ure til herrer og damer. Ure til mænd med smag og penge.

Vores bumbags er designet i et ”girl power” look med attitude i forskellige materialer, som kan rumme alle dine små favorit essentials. Så skab et afslappet og cool look med en af vores bæltetasker i enten læder eller imiteret læder.

Sko

I efteråret 2015 fokuserer FRIIS på trendy funktionalitet og præsenterer en skokollektion samt en serie af matchende tasker med et cool signaturlook, der er både eklektisk og moderne. Til kollektionen introducerer FRIIS et nyt kampagnekoncept, hvor tre af de vigtigste danske modebloggere med hver sin spændende personlighed og tilgang til stil, er modeller og har stylet deres egne looks ud fra kollektionen. Laura Lawaetz fra Stylejunkie, Marie Jedig fra Vilde Kaniner og Simone Houland Møller fra Simone Moelle giver efterårskollektionen 2015 en helt ny dimension og viser trendy styling af FRIIS’ multifunktionelle design