Spiser ved mit plankebord

Spread the love

Spiser Altid Ved Mit Plankebord

Hejsa alle sammen.
Jeg har det lækreste plankebord, som spisebord, og det er der vi altid spiser både morgenmad og aftensmad, for det er ligesom der man ved at der er plads til alle og det er et plankebord som kan tåle hvis man spilder noget, så det gør ikke noget at selv de mindste børn spiser med der, samtidig med alt det så er jeg så glad for det plankebord, og jeg nyder at spise ved det, for det har jeg nu gjort i efterhånden rigtig mange år, jeg har spist der lige siden jeg fik det, og jeg håber og tror på at jeg altid vil have det, og at jeg ikke kommer til at skulle have et nyt spisebord.

Det er som sagt mange år siden jeg fik det lavet, og det blev lavet lige sådan som jeg ville have det, jeg fik det lavet sådan at jeg var sikker på at alle kunne spise omkring det, og jeg fik det lavet så stort at jeg var sikker på at selvom vi fik stort besøg, så ville der være massere af plads til alle, det har så også gjort at jeg nu har et utrolig langt plankebord, men det er stadig lige præsis det som jeg ville have, og jeg er så glad for at jeg fik det lavet dengang, så jeg nu kan sidde med min familie rund om det, uden at skulle tænke på at skulle have et nyt spisebord.

Plankebord