Bedste SEO guide med tips til dig, som begynder

seo guide

I SEO er intet sat og glemmer. For at opnå det bedste skal du sikre løbende vedligeholdelse af dit websted. At identificere de tekniske problemer på dit websted og fastsætte dem kan hjælpe med at forbedre dine organiske trafikproblemer, og disse nemme SEO-tips kan komme meget praktisk.

Der er nogle relativt enkle tekniske sitefejl, der kan identificeres og adresseres i løbet af lidt tid med nogle potentialer for trafikgevinster. Vi tager et kig på nogle fælles tekniske SEO-problemer, der kan påvirke din organiske synlighed og hvordan du kan rette dem.

1. Ikke indekseret

Begrænset eller ingen synlighed kan opdeles i to kategorier. En, du bliver ikke indekseret eller to, du bliver ikke rangeret. Det første, vi skal undersøge, er, hvis dit websted bliver indekseret.

Dette er noget, en SEO-ekspert hos eyeads ville afhente hurtigt, og det er et vigtigt element til at gennemgå. Der er et par måder at gøre dette på. En enkel måde er som set nedenfor.

Du vil gerne skrive “site: YourWebsite.com” og på mindre end et sekund vil du se, hvor mange sider på dit websted, der bliver indekseret. Der er et par SEO tips, du vil gerne tjekke her

• Kan vi se antallet af sider, vi ville forvente at se her?

• Er der tegn på, at webstedet er blevet hacket? Se efter inddragelser af ting som farmaceutisk eller gambling spam.

• Grav dybt ind i webstedet og sørg for at underdomæner bliver indekser. Hvor siderne indekseres, som ikke skal være?

Dette vil hjælpe dig med at få en forståelse af det problem, du står overfor, og derfra kan du grave dybere ind i årsagerne til, at dette sker. Såsom fejl i din Robots.txt-fil.

2. Robots.txt hvordan kan man seo optimere det?

Små og tilsyneladende uskyldige fejl i det uoptrede øje i denne fil er en meget almindelig måde, at mange websteder lider trafikforløb.

Når du genudvikler eller migrerer et websted uden vejledning fra en SEO-ekspert, er det almindeligt at overse opdatering af denne fil. Det er ikke noget, som din udvikler altid vil planlægge for, så det er vigtigt at krydstjekke.

Et af de første SEO-tips, i denne seo guide du skal undersøge, er Disallow-linjen. Oftere end ikke, en skurk fremad skråstreg er synderen. Som det ses i dette eksempel.

Ved blot at have en “/” i din disallow linje, angiver du webcrawlere, at de skal undgå at kravle og indeksere hver webside, der begynder med “/”, og du kan se, hvordan dette ville være et problem, hvis dit mål er at være synligt. Du skal kontakte din udvikler så hurtigt som muligt, hvis du ser “/” i disallow-linjen.

Mange store eller komplicerede websteder som e-handelsforretninger kan også have en kompliceret robots.txt-fil. I dette tilfælde bør du gennemgå denne fil linje for linje for at sikre, at den fungerer korrekt. Under denne proces er det bedst at få din udvikler tæt på hånden, så du effektivt kan identificere og rette op på eventuelle poster, der kræver opmærksomhed.

  Ødelagte links

Når du genstarter eller ombygger et websted uden brug af en SEO-ekspert, vil du sandsynligvis have mange brudte backlinks på andre hjemmesider. En god backlink-profil er vigtig, når det kommer til at holde din site ranking, så du skal sørge for at adressere dette.

Søgekonsol giver en liste over kendte 404-fejl og fremhæver også de brudte links, der peger på disse sider. Herfra kan du omdirigere til de mest hensigtsmæssige sider.