En motortrillebør er din ven i haven

Motortrillebør

Havearbejde er noget mange af os nyder, og de fleste af os bruger en trillebør til de mindre ting. Men den almindelige trillebør kan godt komme til kort ind i mellem. Kender du ikke det, at du har fyldt lidt meget jord i den og du simpeltehen ikke kan komme op over kantstenen? Og jo mere man prøver, jo større er risikoen for, at man vælter. Det sker ikke med en motortrillebør. Denne er, modsat sin ikke-motoriserede lillebror, yderst stabil og kan nærmest ikke vælte. Og så slipper du også for at bruge mange kræfter på at bakse frem og tilbage og op og ned.

Hvis man vil anskaffe sig en motortrillebør, skal man først overveje, om man har brug for den. Den er selvfølgelig meget dyrere end en almindelig og fordrer nogle opgaver, som kræver en større maskine. Men hvis du fx er i gang med at omlægge din have, kan det være en rigtig god investering, også i forhold til belastning af kroppen. Og hvis du ikke har råd til at købe, kan du også leje en. Alternativt kan bestille gartnerarbejde, for de har næsten med sikkerhed adgang til en motortrillebør.

Vægtfordelingen i en motortrillebør er god

En af grundende til, at man ofte kan have svært ved at styre de almindelige trillebører er, at man ikke får helt styr på vægtfordelingen. Lidt meget gods i den ene side kan resultere i, at den vælter eller at den om ikke andet er meget svær at gå med. En Motortrillebør har ikke dette problem da den i forvejen er afstemt i forhold til vægtfordeling. Selve kassen, hvor man lægger sine ting i, er designet sådan, at tingene hurtigt og så snart man begynder tippe, gider ud. Det minimerer risikoen for farlige situationer, hvor mennesker kommer til skade eller materiel bliver ødelagt.

Motortrillebør med høj brugervenlighed

Først og fremmest skal man ikke blive skræmt af maskinens størrelse. Den er lettere at håndtere end som så. Det er klart, at man lige skal ind til tingene, men sådan er det jo med alt. Motoren er der jo netop for at lette din arbejdsbyrde og for at hjælpe med at køre større læs af gangen.

Nogen kender måske den summende fornemmelse i hænderne efter man har slået græs med en motoriseret græsslåmaskine. Det kommer ikke til at ske med motortrillebøren. Her er motoren hængt op med et gummiophæng, som minimerer vibrationerne i maskinen. Baghjulene er sat på med pendelophæng som gør, at de kan bevæge sig hele vejen rundt. Det gør igen motortrillebøren yderst brugervenlig og let at styre.

Derudover er maskinen let at servicere og fylde op med benzin, da der er adgang til al maskineriet fra under kassen. I forhold til sikkerhed er maskinen selvfølgelig lavet med håndbeskyttelse samt den lovpligtige klemmesikring. Og så er alle maskinerne selvfølgelig lavet de de bedste materialer som sikrer både let vedligeholdelse og en lang levetid. Der er tale om zinkgrunder, pulverlak samt rustfrit stål.