Mine kontorplanter her i Haderslev

Spread the love

Mine nye Kontorplanter i Haderslev

Jeg er så glad og meget tilfreds med mine nye køb til mit kontor her i Haderslev, jeg har fået købt 3 nye kontorplanter, i forskellige størrelser, og det er bare så lækkert endelig at få lidt grønt ind på mit ellers meget kedelige og farveløse kontor, det giver virkelig noget helt specielt, nu når jeg møder ind på kontoret om morgenen, man bliver med det samme meget mere frisk og glad, for at se de farver og former, og bare det at der nu er lidt liv gør virkelig meget, og så har jeg også noget jeg skal huske at vande når jeg er på arbejde, så er jeg også sikker på at få en pause engang imellem, for ellers er jeg typen der godt kan glemme det fordi jeg elsker mit arbejde så meget, og et er også derfor jeg har ville gøre lidt ud af mit kontor, nu når jeg tilbringer så mange timer her.
Det er så dejligt at have fået de kontorplanter, det er blevet så flot nu, ja jeg tror faktisk at jeg har det smukkeste kontor i hele Haderslev nu hvor jeg har fået det sidste gjort ved det, og jeg syntes det er så flot at det næsten er en skam at det næsten kun er mig som kan nyde det, for der er ikke mange andre end mig der kommer ind på mit kontor.Kontorplanter Haderslev