Lejeboliger i Viborg er simpelthen så billige

Spread the love

Jeg kommer oprindelig fra Århus, og jeg har faktisk stort set boet der hele mit liv. Jeg kun lige være uden for århus i 6 måneder på rundrejse igennem USA. Da jeg skulle igang med at studere kiggede jeg på lejeboliger i Århus. Jeg blev simpelthen skræmt for vid og sans når det kom til prisen. Det virker jo som ren svindel. 5000 kroner for en 1 værelses lejelighed i centrum. Jeg forstår det simpelthen ikke. Det endte med at jeg tog et ekstra sabbatår for at spare op til at begynde på min uddannelse og flytte ud. I løbet af året fandt jeg dog ud af jeg slet ikke ville den retning jeg først havde regnet med. Jeg begynder så at søge ind på forskellige uddannelse instutioner rundt omkring i Danmark. Jeg kom ind på en designskole i Viborg. Så var tiden bare kommet til at finde en lejebolig i Viborg. Jeg var helt bange igen, fordi jeg havde jo kigget på lejeboliger før og det var ikke bestemt sjovt. Jeg var bange for at alle mine hårdt tjente penge skulle ryge til husleje. Jeg blev heldigvis glædeligt overrasket, fordi Viborg er åbenbart ingengang tæt på at være lige så dyrt som århus. Jeg sidder nu i en lejebolig i Viborg med 2 værelser på 51 kvadratmeter til en pris på 4100 kroner. Sikke da et fund. Jeg er blevet virkelig glad for at bo her og kunne godt finde på at blive efter min uddannelse slutter.

lejebolig viborg