Leget med byggerådgivning i Skive

Spread the love

Har leget med byggerådgivning i Skive

Hejsa alle jer
Jeg er typen der godt kan lide at hjælpe andre, og det er også derfor at jeg nogle gange kommer meget langt ud over min eget tryghed zone, og bare gør hvad der nu engang skal til for at hjælpe folk.
Det som jeg hjalp med sidst var en ven som skulle til at bygge et hus, og da jeg altid har været god til at tegne, og jeg også boede i samme by som ham, nemlig Skive, så spurgte han mig om jeg ikke lige kunne lege en byggerådgiver fra Skive og så prøve at tegne det hus som han gerne ville have, og jeg sagde selvfølgelig ja, men jeg sagde så også til ham at han skulle have en rigtig byggerådgiver ind over når jeg var færdig med at lave en skitse, for jeg ved ikke meget om hvordan man bygger huse eller noget, og det var han helt med på.
Vi startede, han forklarede hvordan han gerne ville have det, og jeg tegnede så godt jeg nu kunne, efter hvad han fortalte mig, og da vi var færdige efter meget lang tid, kiggede han på det og sagde, det er lige præsis det hus jeg gerne vil bo i, og så blev jeg rigtig glad over at jeg endnu engang havde kunne hjælpe en ven i nød.
Han tog skitsen til en der vidste noget om byggerådgivning i Skive, og fik det rettet til så det passede, og så fik han bygget huset.

byggerådgivning Skive