Gode tæpper til billige penge

kyndige i tæpper

Store kassebutikker har en illusion om at være billige. De reklamerer for lave priser på tæppet og fremmer ofte gratis grundlæggende installation. Men et nærmere blik afslører sandheden: der er så mange skjulte omkostninger omkring installationen, at din bundlinje sandsynligvis ender med at blive langt højere end hvad du oprindeligt troede.

Store kasser butikker er kendt for at oplade for hver hæftning og skrue, der bruges, og nogle gange endda opladning for at transportere tæppet fra deres lastbil ind i dit hjem. Vær opmærksom på, at du muligvis bliver nødt til at begynde at betale, før du selv forlader butikken: du skal betale for en lille prøve af tæppet og derefter betale igen for at få en estimator til dit hjem for at måle for tæppe. Derudover forhandler store kassebutikker aldrig om pris.

Service

Generelt er service en stor undergang af store-box-butikker. Hvis du foretrækker at handle hos en sælger, er dette ikke butikken for dig. Du har muligvis problemer med endda at finde en sælger for at hjælpe dig. Ofte er salgspersonalet i store-box-butikker medarbejdere, der roterer mellem afdelingerne med kun grunduddannelse i hver afdeling, så du muligvis ikke finder en sælger med omfattende, dybtgående viden om tæppe.

Med hensyn til eftersalgsservice er koordinering af installation og om nødvendigt klageløsning notorisk vanskelig. De fleste store-box-butikker bruger udenfor entreprenører til al deres måling og installation, hvilket betyder, at du måske kan overlade installationen på egen hånd, hvis du har et problem.

De bedste tæpper der ikke koster noget

Udvælgelse

Når gulvtæppet skal konkurrere om gulvplads med hardware, VVS og belysning, får du ikke et stort udvalg. Mange store-box-butikker har kun ét mærke tæppe og tilbyder et eller to valg i hver tæppetype.

Store kassebutikker bruger private mærker til at fremme “eksklusive” tæppelinjer og laveste priser. Dette betyder, at butikken har betalt for at få producenten til at erstatte sin standardmærke med en, der er specielt designet til butikken, og ændre også gulvtæppet. Dette er et forsøg på at forhindre kunder i at shoppe rundt og giver butikken mulighed for at annoncere, at de matcher priser på identiske produkter (som ikke findes under samme navn).

Dette er detailforretninger med flere placeringer. Forskellen mellem dem er, at franchiser ejes uafhængigt og rapporterer til moderselskabsorganisationen, mens kædehandlere ejes fuldstændigt af organisationen og ansætter personale til at drive butikkerne. I begge disse butikker kontrollerer overordnede organisationer alle produkter, priser og reklame for at skabe konsistens mellem de enkelte butikker. Eksempler inkluderer Abbey Carpet & Floor i USA og End of the Roll i Canada.

Tæpper har vi mange af

Kædebutikker og franchiser har ofte høje omkostninger, såsom national reklame og salgsfremmende skærme. Disse omkostninger kan overføres til forbrugeren. Mens kæde butikker har købekraft hos producenterne, hvilket betyder, at de muligvis betaler mindre for produktet, har du sandsynligvis ikke nogen mulighed for at forhandle om din endelige pris, fordi prisfastsættelsen normalt kontrolleres af virksomhedskontoret.

Service

Da dette er specialforretninger, er sælgerne typisk meget kyndige i tæpper og relaterede produkter. Du finder sandsynligvis god service her såvel som stærke kundeservicepolitikker, der reguleres af moderselskabet.

Sørg for at spørge, om butikken bruger sine egne montører, eller om den ansætter underleverandører. Uanset hvad, skal du være sikker på, at du handler med butikken og ikke installationsprogrammet direkte, hvis du har problemer.