I krig med vores postkasser

Spread the love

Nu er det ved at være tid til at starte krigen igen. Hvert år har min nabo og jeg gang i noget ballade med hinandens postkasser. Det hele startede med at min nabo synes det kunne være sjovt at smide en ostemad ned i min postkasse. Et par dage efter nytår fandt jeg den og tænkte hvad søren er det for noget underligt noget at putte i en postkasse. Han fangede mig senere på dagen og spurgte om vi havde fået ost til nytår. Jeg vidste lige med det samme at det  var ham der havde været på spil. Vi grinte og god del over det, og jeg tænkte at jeg skulle have hævn over ham næste år. Året efter var det tid til gengæld, og det gang omhandlede det nogle kondomer som jeg havde pakket ud og stoppet i hans postkasse. Da jeg så efter nytår spurgte jeg ham, “Har du set ham den underlige der går og hygger sig med postkasserne?”. Han fik et kæmpe grineflip og siden da har vi lavet jokes med hinanden hvert nytår. Jeg har tænkt at forsætte traditionen så længe det er muligt. Det er vigtigt at have sjov og ballade i hverdagen, og sådan en lille ting som den her kan virkelig få mig til at lyse op og smile.

postkasse sjov