Hyggelig restaurant i storbyen Odense

restaurant odense - klosterkroen
Spread the love

restaurant odense - klosterkroen

Er du på udkig efter den helt rigtige restaurant at tage på i Odense, når sulten kalder? Så er det værd at overveje, om du skal søge tilbage mod barndommen og de danske traditioner, da du kan smage de danske retter serveret på Klosterkroen i Odense midtby. Oplev ren nostalgi i dens mest suveræne form med danske specialiteter lavet fra bunden med kærlighed for de originale og naturlige opskrifter. Restauranten er placeret ved rådhuset og i centrum af Odense, hvor der altid vil være let adgang til uanset hvilken transportmetode du benytter dig af. Det er et sted hvor du kan gå hen i frokostpausen med dine kollegaer eller slappe af med et godt måltid efter en lang dag på opdagelse rundt i byen. Desuden kan du planlægge en dejlig aften med en lækker middag for to, når du inviterer kæresten eller ægtefællen med ud for at spise sammen i byen.

En restaurant med en gennemført madoplevelse i Odense

Blev lukket ind i en anden verden, hvor det rustikke og landlige interiør vil få jer til at glemme kroens placering midt i storbyens gader og derimod lede tankerne hen mod en simplere tid med en hyggelig og lun stemning. De rare omgivelser, med fokus på de danske rødder, danner de perfekte rammer for serveringen af danske specialiteter og traditionelle retter. Den hjemlige atmosfære kommer naturligvis til udtryk ved mange aspekter, dette gælder især for maden og de retter som vi alle kender og holder af helt fra barnsben. Du vil kunne opleve retter som smørrebrød, tarteletter, stegt flæsk, helstegt rødspætte, biksemad, herregårdsbøf og meget mere i deres allerbedste version på Klosterkroen. Derudover kan du spise lige så meget du orker af tarteletter eller steg flæsk på de særlige ugedage, hvor kroen tilbyder ad libitum af retterne. De populære måltider bliver der taget hånd om lige fra starten af, hvor de bedste lokale produkter og varer er udvalgt til kreationen af de lækre madretter. De friske og kvalitetsbestemte råvarer kommer fra de danske gårde rundt i landet og fra de fynske landmænd.

En klassisk middag for to på romantisk restaurant i Odense by

Overrask din udkårne med en helt særlig middag for to, som I begge sent vil glemme. Det er selvfølgelig oplagt at reservere bord på jeres årsdag eller på din partners fødselsdag, og det vil bestemt give jer en udsøgt middag der lever op til alle forventninger. Du vil dog helt sikkert score lidt flere point, hvis du tager ham eller hende med ud at spise en tilfældig dag, hvor der ingen forventninger sidder i luften, men hvor du bare kan slå benene væk under dem med den usædvanlige madoplevelse. Derfor er en middag på Klosterkroen også ideel som gave til din partner, så I kan få afprøvet de lækre retter når det passer jer bedst. Kroen tilbyder deres egne gavekort, som naturligvis kan benyttes ved mange lejligheder, om du vil fejre en ven eller en fra familien til deres fødselsdag eller bare ønsker at gøre noget ekstra for en du elsker og holder af.

Har du selv lyst til at prøve kræfter af med at lave mad, så kan du jo finde noget inspiration til en dansk klassiker i denne video.