El cigaretter med forskellige aromaer

Spread the love

Hvis du er en af dem, som har prøvet at stoppe med at ryge i flere omgange, så kan e-cigaretten måske være din hjælp på vej mod at blive røgfri. El cigaretten fungerer i princippet ligesom en almindelig cigaret. Forskellen er, at der kommer damp ud af el cigaretten, hvorved der kommer røg ud af den almindelige cigaret. Man kan få mange forskellige slags smage til e-cigaretten, så tjek markedet igennem og find din yndlingssmag.

Info om e-cigaretter:

E-cigaretten kom på markedet for første gang i 1963, og blev opfundet af H.A. Gilbert. På daværende tidspunkt blev der også opfundet andre former for cigaretter, så som cigaretter, der skal antændes via en kulfiberbrænder. Behovet for e-cigaretten optrådte først i år 2000, hvor der skete en stor videreudvikling af H.A. Gilberts e-cigaret. I år 2000 blev e-cigaretten, som vi kender den i dag, opfundet af farmaceuten Hon Lik fra Kina. E-cigaretten blev færdig med sin videreudvikling i 2003, hvor den blev klar til at blive solgt på markedet. I dag er der en stor interesse og efterspørgsel på el cigaretter, da mange lande er begyndt at integrere dem i hverdagen. Mange rygere, som gerne vil stoppe, bruger e-cigaretten som en overgangsfase til at kvitte smøgerne. E-cigaretten er langt mere miljøvenlig i forhold til den almindelige cigaret, da der kun kommer damp ud af den. I dag findes der et hav af varianter indenfor e-cigaretten, og mange efterspørger nye aromaer. Aromaen er med til at bidrage med svag, hvilket er den altafgørende faktor for, hvilken slags e-cigaret, som folk vælger.

Når du anskaffer dig en e-cigaret, så skal du være opmærksom på, at den indimellem skal fyldes med noget nyt væske. Denne væske kaldes for e-væske og er årsagen til, at der kan komme dampe ud af e-cigaretten. E-væske består af forskellige bestanddele, som sørger for, at der kommer en tilpas mængde damp ud samtidig med, at der er stoffer i, der bidrager til en mere intens smag udover selve aromaen. Der kan købes el cigaretter med mange forskellige slags smage, heriblandt jordbær, lakrids, vanilje og mange flere. Dampen fra e-cigaretten er ikke sundhedsskadelig for personen, der ryger. Dampene passerer ned i lungerne uden at forårsage skader. Dette er grunden til, at mange vælger at skifte over til e-cigaretten. Den er langt sundere at benytte samtidig med, at den holder længere i forhold til almindelige cigaretter.

 

Mange fordele ved el cigaretter:

Der findes både fordele og ulemper ved at benytte el cigaretter. Fordelene er, at der ikke er noget tobak involveret med e-cigaretten. Dette giver endnu flere fordele, så som brug af færre kemikalier. Almindelige cigaretter indeholder mange forskellig slags stoffer, hvoraf nogle af dem er kræftfremkaldende. El cigaretten indeholder langt færre stoffer, hvilket gør den langt sundere. Andre fordele er, at e-cigaretten ikke bidrager til røg eller lugt. Samtidigt er e-cigaretten langt mere sikker at bruge, da der ikke er ild involveret. Der er større risiko for bl.a. ildebrande, når man ryger en almindelig cigaret. Med e-cigaretten er der mange smage at vælge imellem, hvilket gør det muligt for alle at finde en smag, som de kan lide.