Det bedste epok snus

næste epok snus
Spread the love

Kender du ikke din Burley fra din Cavendish? Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor en tobak brænder hårdt, men du føler dig ikke tilfreds, så den næste epok snus, du prøver, ryger rigtig køligt og glat, men efterlader dig svimmel, ja forhåbentlig vil du snart vide, hvorfor.

På grund af begrænsede valg i Supermarkeder har vores valg en tendens til at dikteres af emballagen og prisen snarere end indholdet. Ved at læse dette kan du bryde væk fra erhvervsvirksomheders diktatur og begynde at vælge epok snuss, du nyder.

Typer af tobaksblad?

Tobaksterminologi

Sådan vælges en rørtobak

Sådan vælges en håndrullende epok snus

Sådan vælges en slangetobak

Sådan vælges en tyggetobak

TYPER TOBAKLAV

Burley Tobacco blad

Burley er den næst mest populære epok snus og er en fremragende blandetobak. Burley er en lysebrun, lufthærdet epok snus med et meget lavere sukkerindhold end Virginia. Det giver en meget tørrere og fyldigere aroma end Virginia og har en langsommere forbrænding, hvilket gør det til en køligere røg. Burley har ikke en særlig smag, men kan let tage på smag.

Hvad er de bedste snus produkter

Cavendish

Cavendish er en blanding af tobaksopvarmning og opbevares under tryk i mange uger for at få de naturlige sukkerarter ud og fjerne tjæreindhold, hvilket gør det til en mild, kølig rygende, sød blanding.

Engelsk Cavendish er fremstillet ved hjælp af mørk eller ildhærdet Virginia og er lidt aromatiseret før en længere gæringsproces, der producerer en meget mørk sød epok snus.

Mange moderne versioner smages mere inden gæring for at producere en meget sødere epok snus, der appellerer til det moderne marked.

Corojo

En cubansk tobak, der primært bruges som fyldstof eller indpakning til produktion af premium-cigarer.

Crillio

Et cubansk tobaksblad, dyrket i den berømte Vuelta Abajo-region, der primært bruges til cigaretproduktion.

 

Kentucky

Kentucky er fremstillet af brandhærdende Burley-blad, som har et højt nikotinindhold for en fyldig røg. Kentucky helbredes ikke over ulmende brande, så den får ikke en stærk smokey smag.

Latakia

Marmiten fra tobaksverdenen “Love it or Hate it” en ægte engelsk blanding. Latakia produceres ved ildhærdende orientalsk blad over ulmende aromatiske skove og urter, hvilket tilføjer en markant brændt Oakey-karakter. Det bruges generelt som en blandingstobak, men nogle rygere beder om det så meget, at de ryger det lige.

Tyggetobak af god kvalitet

Orientalsk epok snus

Orientalsk tobaksblad er et lille solherdet blad med en meget aromatisk stempel, der overvejende dyrkes i Tyrkiet, men også dyrkes i Grækenland, Bulgarien og Rusland. Det bruges ofte til at give en blanding lidt bid. Det giver generelt en støvet, tør, ofte syrlig aroma.

Perique

Et af de rigeste tobaksblade, Perique er et sjældent, fyldt tobaksblad med en markant smag og betragtes næsten som en delikatesse. Rødlige Burley-blade fermenteres under tryk i en kort periode, før bladene overlades til at modnes og gæres yderligere under tryk i tønder af eg i over et år. Selv en smidgen tilføjer et krydret spark til enhver blanding, mens den brænder langsomt og køligt.

Virginia Tobacco (Bright Leaf)

Det mest populære valg af tobaksblad, der bruges i dag. Virginia tegner sig for 60% af verdens tobaksbrug. Virginia er et meget lys gyldenfarvet, røggashærdet, mildt tobaksblad, som har et naturligt højt sukkerindhold. Fordi Virginia har et lavt Tar-indhold, brænder det også godt, så det er en god accelerator til rørtobak, men hvis den bruges alene i et fint snit, kan det brænde varmt.