Anlægsgartner Kolding

Spread the love

Anlægsgartner Kolding

Jeg har lige en dejlig oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer alle sammen derude.ANLÆGSGARTNER KOLDING

Jeg har en meget stor have, og har ikke rigtig vidst hvad jeg skulle stille op med den, for at det blev en have jeg gerne selv ville være i, og en have jeg kunne vise frem til andre. Jeg bor i Kolding, så derfor tænkte jeg, at jeg ville søge på anlægsgartner Kolding, og der fandt jeg den bedste virksomhed, efter min mening. Jeg kan kun snakke positivt om dem, hele forløbet var noget af det bedste jeg har oplevet.

Jeg ringede til dem, og fortalte hvordan min situation var, med hensyn til min have. Der gik ikke lang tid før, at de kom ud og kiggede på den og han spurgte ind til om jeg selv havde nogle ideer til hvad jeg skulle have lavet, eller om jeg vidste hvad den skulle bruges til. Det gjorde jeg jo, den skulle bruges til, at jeg kunne have hele min familie og venner i den, og der skulle være muligheder for at kunne både lege, lege og muligheder for at snakke og hygge.

De gik i gang næsten med det samme, og det tog ikke lang tid før jeg havde den smukkeste have.

Så hvis der er nogen derude der står og mangler en anlægsgartner i Kolding eller deromkring, så kan jeg varmt anbefale dem!